E-mail:
Jelszó:Elfelejtette a jelszavát?


webshop

A kosár üres

ures kosar
  1. Főoldal
  2. Termékek
  3. Robbanásbiztos termékek
  4. Robbanásbiztos mobiltelefonok

Robbanásbiztos mobiltelefonok

Cégünk az ecom Instruments GmbH kizárólagos magyar képviseleteként forgalmazza a robbanásbiztos termékeket az egész országban. 
 
Célunk az Ön biztonsága. Robbanásbiztos lámpák, mobiltelefonok, okostelefonok, mérőeszközök széles választéka áll rendelkezésére Zóna 0/20, Zóna 1/21 és Zóna 2/22-es kivitelben is!
 
Robbanásbiztos mobiltelefonok típusok

Ex-Handy 09

Az Ex-Handy 09 a robbanásbiztos mobiltelefonok kilencedik generációja. Kártya független, 4G képes, Android operációs rendszerrel szállítható az érintőképernyős és egyben nyomógombos készülék. Hő- és vízálló gumiborítással, munkavédelmi kesztyűben is érinthető kijelzővel felszerelt Zóna 1/21-ben használható mobiltelefon. WiFi képes, 8 GB belső memóriával felszerelt és 1 GB RAM-mal rendelkezik. Törhetetlen Gorilla Glass kijelzővel ellátott, 3600 mAh akkumulátorral rendelkező mobiltelefon.
 
Man Down funkció
A robbanásbiztos telefon Lone Worker Protection, avagy Man Down alkalmazással is szállítható. A Man Down funkció egy letölthető alkalmazással és a telefonon található riasztó gombbal (pánik gombbal) működik. A készülék, ha a felhasználó által beállított dőlésszög alá kerül (azaz az azt viselő, veszélyes zónában munkát végző személy valamilyen oknál fogva eldől, elesik), a telefon előriaszt, azaz elkezd rezegni. Amennyiben a felhasználó nem kapcsolja ki az előriasztást (nem nyom reset gombot), a beállított idő eltelte után a telefon automatikusan felhívja a megadott telefonszámot, illetve ezzel egy időben SMS jelzést küld további 5 telefonra. Ezeket a telefonszámokat mind a felhasználó adja meg és tetszés szerint változtatja.
 
Az új Man Down alkalmazás legnagyobb előnye, hogy a felhasználó adja meg a szükséges adatokat (dőlésszög, előriasztási idő, telefonszámok, amelyre az SMS kiküldésre kerül, SMS üzenet szövege, telefonszám, amelyet a készülék vészhelyzet esetén automatikusan felhív), és bármikor saját maga módosíthatja azokat.
 
Ex-Handy 09 (Zóna 1/21) és Ex-Handy 209 (Zóna 2/22) Ex-Handy 09 (Zóna 1/21) és Ex-Handy 209 (Zóna 2/22)

Típus: Ex-Handy 09 (Zóna 1/21) és Ex-Handy 209 (Zóna 2/22)

Kijelző Érintőképernyő és nyomógomb egyben • Magas fényű, jól látható kijelző napfénynél is

Akkumulátor Hosszú élettartalmú akkumulátor

További jellemzők 4G képes • Android™ 4.4, KitKat szoftverrel felszerelt • Wifi képes • Kesztyűben is használható • Erőteljes hangjelzések • Por és vízálló • PTT, LWP funkció

Smart-Ex

A Smart-Ex robbanásbiztos okostelefon már elérhető Zóna 1/21 és Zóna 2/22 kivitelben is! Az Android operációs rendszerrel rendelkező érintőképernyős okostelefon könnyedén használható bármilyen közegben, hiszen víz- és ütésálló szerkezetével, és kesztyűben is érinthető kijelzőjével megkönnyíti a felhasználó munkáját. Igazi német minőség, kártyafüggetlen, Wifi és WLAN képes készülék. A robbanásbiztos telefon alkalmas eszköznyilvántartásra, folyamatos megfigyelésre és folyamat automatizálásra is. Szállítható LoneWorkerProtection applikációval felszerelve is.

SLA (Service LevelAgreement):

Az okostelefonokra a gyártó 1 év garanciát vállal, az akkumulátorra fél évet. Rendeléskor választható azonban az úgynevezett SLA-kiegészítés. A Service Level Agreement lényege, hogy a gyártó 3 éven át teljes körű garanciát vállal a készülékre (az akkumulátorra nem), és bármilyen meghibásodás esetén költségmentesen javítja azt, 5 munkanapon belül.
 
Smart-Ex 01 (Zóna 1/21) és Smart-Ex 201 (Zóna 2/22) Smart-Ex 01 (Zóna 1/21) és Smart-Ex 201 (Zóna 2/22)

Típus: Smart-Ex 01 (Zóna 1/21) és Smart-Ex 201 (Zóna 2/22)

Kijelző Törésálló Gorilla Glass kijelző

Akkumulátor 3600 mAh Li-ion akkumulátor

További jellemzők 8 MP kamera, vakuval • 1 MP első kamera • 16 GB belső memória • 1 GB RAM • GPS • 4G képes

Nézze meg robbanásbiztos mobiltelefonjainkat használat közben