E-mail:
Jelszó:Elfelejtette a jelszavát?


webshop

A kosár üres

ures kosar
 1. Főoldal
 2. Termékek
 3. Armatúrák
 4. Forgóátvezetések, forgócsatlakozók

Forgóátvezetések, forgócsatlakozók

A Rotoflux forgóátvezetők megoldást kínálnak hűtő- és fűtőközeg, hidraulika olaj, hőközlő olaj, gőz, levegő közegek átvezetésére, bevezetésére. 
A forgóátvezetések feladata, hogy valamely forgó géprészhez (pl. henger) csatlakozva, annak forgó mozgását felvéve az adott közeget be-, illetve kivezesse, átvezesse.
 
Forgóátvezetőink a közegnek megfelelően grafit – SiC vagy koptató közegek esetén SiC – SiC tömítéspárral kerülnek szerelésre. 
 
A bevezetések számát tekintve beszélhetünk egyutas, kétutas, háromutas vagy akár többutas (többcsatornás) forgóátvezetőkről is.
 
A forgócsatlakozó méretét egyben a rotor mérete azonosítja. (DN15, DN20, DN32 stb.)
 
A forgórész az esetek többségében menetes (bal / jobb), de karimás kivitelben is szállítható, amely lehet fix vagy laza karima. Amennyiben menetes kivitelről beszélünk, úgy alkalmazkodva a gépek származási helyének sokféleségéhez a menet készülhet BSP vagy NPT szabvány szerint.
 
A kétutas forgóátvezetők standard fej esetén szállíthatók álló- vagy forgó belső csőhöz. A standard egy utas tömítőfejek könyökidom segítségével könnyen átszerelhetők két utas kivitellé.
 
A ház anyagát tekintve a standard anyag a réz, bronz ház, de igény esetén rozsdamentes, saválló házzal is rendelhetők a forgócsatlakozók.
 
A fejekhez kopóalkatrészeket is tudunk szállítani!
 
Szolgáltatásaink:
 • műszaki szaktanácsadás
 • helyszíni felmérés
 • egyedi fejek szállítása, egyedi fejek gyártása (egyedi méretek pl. korlátozott beépítési hely esetén!)
 • fejek javítása, karbantartása, felújítása
 
Tipikus iparágak, alkalmazások
acélipar, textilipar, gumiipar és gumigyártás, papíripar, műanyagipar, nyomdaipar, faipar, szerszámgépipar, élelmiszeripar, üdítőipar
 
gumigyártás, parkettagyártás, padlógyártás, padlóburkolatok gyártása, papír kalanderek, extrudálás, acélipari folyamatos öntödében görgők hűtése, PET palackgyártás, műbél gyártás, szerszámgépeken tokmány hűtése, csomagolóanyag gyártás, műanyag tégelyek csomagolásának gyártása, nyomdaipari gépek, flexo gépek, szárítógépek stb.
 
 
Forgóátvezetőink más márkák kiváltó típusai is egyben!
 
Az alábbi márkákra csereszabatos (=műszaki paramétereiben egyenértékű) megoldást tudunk kínálni kedvezőbb áron:
 • Maier 
 • Deublin
 • Kadant
 • egyéb: Kwang Jin Corporation, Showa Giken, Don Jing, Duff Norton stb.
 
Cégünk bármilyen más, nem általunk képviselt forgóátvezető márkához, illetve típushoz vállalja csúszógyűrűk legyártását!
Vállaljuk továbbá bármilyen forgóátvezető felújítását!
Nézze meg forgóátvezetőinket, forgócsatlakozóinkat