E-mail:
Jelszó:Elfelejtette a jelszavát?


webshop

A kosár üres

ures kosar
 1. Főoldal
 2. Termékek
 3. Fúvókák
 4. Ragasztó- és lakkfúvókák

Ragasztó- és lakkfúvókák

Ragasztó fúvókák – komplett rendszerek:
 
Cégünk az olasz Zator srl termékeit forgalmazza.  A cég fő profilja a komplett ragasztó rendszerek szállítása, állítható vezérléssel. A rendszer egy nyomástartó tartályból, egy membrán szivattyúból, egy vezérlőegységből és egy szórópisztolyból tevődik össze. Ezen elemek variációjából megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb, igényeit maximálisan kielégítő terméket.
 
Főbb felhasználások:
 • Hajtogatógépek
 • Nyomdaipari ragasztó gépek
 • Kartondoboz ragasztás, hajtás
 • Konzervdobozok lezárása
 • Papírzacskók ragasztása
 • Tömítés
 • Bútorragasztás
 
Szórófejeinkkel kialakítható vonalas, illetve pontozott szóráskép is, speciális igények esetén pedig telekúp szóráskép.
 
Ahhoz, hogy ki tudjuk választani a legmegfelelőbb típust Önnek, mindenképp szükséges megadni a ragasztóanyag viszkozitását, pH-ját. 
Ragasztó- és lakkfúvókák típusok

Szórópisztolyok

Szórópisztolyok Szórópisztolyok

Típus: Szórópisztolyok

Leírás: Elektro-pneumatikus szórópisztoly közepes, és nagy viszkozitású ragasztó folyadékokhoz, mikrometikus beállítással, kettős működésű dugattyúval hajtva. A fúvóka test teflonbevonatú, volfrám-karbid tűvel, és rozsdamentes acél szórófejjel van felszerelve. A mikrometikus beállítás lehetővé teszi a ragasztó mennyiség finom beállítását.

Elektromágneses pisztolyok Elektromágneses pisztolyok

Típus: Elektromágneses pisztolyok

Leírás: Az elektromágneses pisztolyokat arra tervezték, hogy magas frekvencián adagoljanak ragasztót, vagy egyéb folyadékot. Ezek a szórófejek nagyon sokoldalúak, tökéletes választás egy alacsony vagy közepes viszkozitású ragasztó vagy folyadék szórására. Ezen fejek legnagyobb előnye az igen magas üzemi frekvencia, a pontozott vagy vonalas szóráskép kialakítása érintés nélkül, mégis precízen. Ezen típusok nem igényelnek levegőt a működésükhöz, minőségük pedig egy hosszú, karbantartás nélküli üzemelést biztosít partnereinknek. Jelenleg ez a legfejlettebb technikai megoldás ragasztó adagolására.

Elektropneumatikus szórófejek Elektropneumatikus szórófejek

Típus: Elektropneumatikus szórófejek

Leírás: Az elektropneumatikus pisztolyok alkalmasak bármilyen viszkozitású folyadék, ragasztóanyag adagolására. Jellegzetessége az erőssége, kis mérete és a változatossága. Különböző típusú fúvókával szállítható, ezáltal megfelel a különböző alkalmazások igényeinek. Az adagoló pontos, folyamatos és megbízható, így biztosítva a szükséges mennyiségű folyadékot.

Adagolás

Néhány változat egy finomszemcsés rozsdamentes acélszűrővel van összeállítva, amelynek kettős funkciója a szivattyú pulzálását lecsökkenteni, és a szennyezett folyadékban található esetleges szennyeződéseket kiszűrni.
 
A szivattyú felszerelhető egy szintszabályozó úszóval (opcionális) a minimális folyadékszint jelzésére a vödörben.
Membránszivattyú Membránszivattyú

Típus: Membránszivattyú

Leírás: A membránszivattyús adagolás különösen megfelelő az alacsony viszkozitású ragasztóanyagok és folyadékok szállítására. A szivattyú egy műanyag vödör fedőjére van szerelve, így könnyen eltávolítható, megkönnyíti a ragasztóanyag cseréjét, a tisztítást, karbantartást. A szivattyú alsó szeleppel van ellátva, amely megakadályozza a folyadék kilépését a szívócsőnél a vödör cseréje során. A ragasztóanyag-adagoló egységek rozsdamentes acél ragasztószűrővel vannak ellátva, amely a szivattyú szívócsövére van felhelyezve. Ez a folyadék előszűrését teszi lehetővé, megakadályozva a lehetséges csomók szívását.

Dugattyúszivattyú Dugattyúszivattyú

Típus: Dugattyúszivattyú

Leírás: A dugattyús szivattyúval ellátott ragasztóanyag-ellátó egységek különösen a közepes viszkozitású ragasztók és folyadékok szállítására szolgálnak. A pneumatikus dugattyús szivattyú 5: 1 arányú. A dugattyús szivattyú felszerelhető a fali tartóra (opcionális) vagy állványra (opcionális). A folyadékot tartalmazó vödör rugalmas erősített csővel van csatlakoztatva a dugattyús szivattyúhoz. A vödör ellenőrzését és feltöltését megkönnyíti a vödör fedelén lévő csuklós szárnyajtó.

Nyomástartó tartály

A nyomástartó tartályokat különösen alacsony viszkozitású ragasztók és folyadékok szállítására használják. Rozsdamentes acélból készülnek.
 
A széles nyílás lehetővé teszi a tartály egyszerű feltöltését. A maximális üzemi nyomás 3 bar. A tartály kapacitása 9 vagy 18 liter. A kimenetre finomszemcsés rozsdamentes acélszűrőt lehet felszerelni, amelynek feladata az esetleges szennyeződések szűrése a folyadékban.
LDG nyomástartály LDG nyomástartály

Típus: LDG nyomástartály

Leírás: A nyomástartályok teljesen rozsdamentes acélból készülnek. A maximális üzemi nyomás 6 bar. A tartály kapacitása 1-42,5 liter. Nyomásszabályozóval, nyomásmérővel, bemeneti / kimeneti gömbcsapokkal és biztonsági szeleppel szerelik össze. A tartály fedele teljesen eltávolítható, lehetővé téve a tartály ellenőrzését és feltöltését. Fel lehet szerelni finomszemcsés rozsdamentes acél szűrővel a kimeneten, amelynek feladata az esetleges szennyeződések szűrése a folyadékban. Minden modell CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

MDG nyomástartály MDG nyomástartály

Típus: MDG nyomástartály

Leírás: A nyomástartályok teljesen rozsdamentes acélból készülnek. A maximális üzemi nyomás 6 bar. A tartály kapacitása 1-42,5 liter. Nyomásszabályozóval, nyomásmérővel, bemeneti / kimeneti gömbcsapokkal és biztonsági szeleppel szerelik össze. A tartály fedele teljesen eltávolítható, lehetővé téve a tartály ellenőrzését és feltöltését. Fel lehet szerelni finomszemcsés rozsdamentes acél szűrővel a kimeneten, amelynek feladata az esetleges szennyeződések szűrése a folyadékban. Minden modell CE tanúsítvánnyal rendelkezik.

Nézze meg fúvókáinkat használat közben