1. Főoldal
  2. Termékek >
  3. Armatúrák

Armatúrák

Tartályok felszerelései, mint kémlelő armatúrák, nézőüvegek, műszaki üvegek, bevilágító lámpák, klamnis csavarok. Forgóátvezetések forgó géprészekbe történő közeg be – és kivezetésre, illetve lángzárak a tűz és robbanás meggátolására.

Armatúra típusok
Tartálybilincsek, tartályfedél rögzítő csavarok

A tartálybilincsek (sokak által tartálycsavarként vagy klamnis csavarként használt tartályfelszerelés) nyomás alatt lévő tartályok fedeleinek rögzítésére szolgál.

 

Az anyagminőség többféle lehet, ahogy annak felületi érdessége, illetve felületkezelése is. Szállítható nyitott vagy zárt anyával, illetve szárnyas anyával is. A befogóhossz méretenként, illetve igény szerint változik.

 

bővebben
Benéző üvegek, kémlelő armatúrák, bevilágító lámpák

Tartálykémlelő armatúrák, műszaki üvegek, nézőüvegek többféle kivitelben, anyagválasztékban és méretben. Akár lámpával is szállíthatók, amely lehet izzós vagy pedig LED kivitelű és ATEX minősítésű is. A leggyakoribb a lámpák csuklópánttal történő rögzítése a karimára. 

 

Egyedi méretű üvegeket is szállítunk boroszilikát anyagminőségben, többféle alakban és vastagságban.

bővebben
Forgóátvezetések, forgócsatlakozók

Forgóátvezetések hideg vízre, meleg vízre, hőközlő olajra, hidraulika olajra vagy levegőre. Új forgóátvezetők szállítása vagy meglévő felújítása, szervizelése, karbantartása. Egyutas, kétutas és többutas, többcsatornás kivitelek menettel vagy karimás rotor csatlakozással. Rozsdamentes házzal is igény esetén!

bővebben
Egyedi kivitelű fémkompenzátorok

Fémkompenzátorok nagy méretben és egyedi kivitelben DN500-as átmérőig.

 

bővebben
Lángzárak, detonációzárak, deflagárciózárak

Csőszakaszba építhető kétirányú deflagrációzárak és detonácizórak különböző méretekben szénacél vagy rozsdamentes házzal, SS316L betéttel. 

 

Palettánkban megtalálhatók az egyirányú, tartályokra szerelhető lángzárak, illetve a tartály levegőztető szelepek is vákuum vagy túlnyomás esetére.

 

bővebben
Szűrők

A közeg a szűrőhöz egy szűrő betéten keresztül áramlik, amelynek belső felületén fennakadnak a szilárd szemcsék.

bővebben
Áramlásmérők
bővebben
Nézze meg tartálymosó fúvóka videóinkat