Pneumatika munkahenger javítása, felújítása


 
A Monojet Kft. a Vesta Automation pneumatikus termékeit (szelepek, munkahengerek, levegőelőkészítő egységek, szűrők, fittingek, csövek stb.) képviseli.
 
Ezen termékek értékesítése és képviselete mellett márkafüggetlenül foglalkozunk a pneumatikus és hidraulikus munkahengerek felújításával is. 
 
Tapasztalataink azt bizonyítják, hogy nagyon sok esetben a pneumatikus vagy hidraulikus hengerek felújítása költségmegtakarítás szempontjából megéri. Természetesen ez több tényezőtől is függ, pl.: a henger méretétől, attól, hogy a henger esetleg gyártóvédett speciális munkahenger-e, a henger dugattyúrúd nélküli henger-e, esetleg már a gyártó nem gyártja az adott hengert és a hozzá szükséges alkatrészeket stb.
 
A pneumatikus munkahengerek esetében a dugattyúrúd nélküli hengerek felújítása 90%-ban kedvezőbb, mint egy új hengert megvásárolni, a gyártóvédett hengerek esetében ez szinte 100%. Nem csak gyári felújítókészleteket használunk a felújítások során, amennyiben szükséges egyedileg gyártunk hozzá tömítéskészletet szerződött partnerünk segítségével.
 
A próba nem kerül Önnek semmibe, mi szétszedjük és megvizsgáljuk a hengert és javíthatóságát, adunk rá ajánlatot és Ön eldönti, hogy kéri a javítást vagy nem.
 
Esetek, amelyeknél megér egy próbát a munkahenger felújítása:
- Nagy méretű pneumatikus munkahengerek
- Hidraulikus hengerek
- Dugattyúrúd nélküli lineáris munkahengerek
- Gyártó védett speciális munkahengerek
- Régi, már a gyártó által sem gyártott munkahengerek