E-mail:
Jelszó:Elfelejtette a jelszavát?


webshop

A kosár üres

ures kosar

Fúvókák

Cégünk a PNR ipari fúvókák kizárólagos magyarországi képviselete.

Fúvóka az ipar számos területén található. Szinte nincs olyan iparág, amelyben ne találnánk fúvókákat. Gyógyszeripar, vegyipar, élelmiszeripar, autóipar, papírgyártás, felületkezelés, tartálymosás, gépgyártás stb. területén mind-mind találkozhatunk ipari fúvóka alkalmazásával.

Fúvóka típusok
Kúppalást fúvóka: Finom porlasztás nyomáselven

Kúppalást fúvóka - Finom porlasztásA kúppalást fúvókák egy kúpnak a palástját rajzolják ki, azaz a kúp belülről üreges, míg a porlasztott közeg a kúp palástján koncentrálódik. Axiális és tangenciális kúppalást fúvókák.

TOVÁBB A RÉSZLETES LEÍRÁSHOZ
Pneumatikus fúvóka: Finom cseppméret

Pneumatikus fúvóka: Finom cseppméretA pneumatikus – levegőporlasztásos – fúvókák rendelkeznek a legfinomabb cseppmérettel. 2-utas vagy 3-utas kivitelben szállíthatók szerelvények nélkül, illetve elzáró és / vagy tisztító tűvel. 

TOVÁBB A RÉSZLETES LEÍRÁSHOZ
Lapossugár fúvóka: Nagy impakt erő

Lapossugás fúvóka: Nagy impakt erőLapos sugár, legyező alakú szóráskép axiális vagy nyelves kivitelben a még erősebb felületi sugárerő elérése érdekében. Mozgó célpontokra, mosóberendezésekhez, előkezelőkhöz alkalmazzák a leggyakrabban a legkülönbözőbb mosási feladatokhoz.

TOVÁBB A RÉSZLETES LEÍRÁSHOZ
Tűsugár fúvóka: Furatok tisztítása

Tűsugár fúvókák: Furatok gyors tisztításáraPont szóráskép, egyenes sugár, 0°-os lapus sugár fúvóka. Furatok, lyukak, átmenő furatok tisztítására.

TOVÁBB A RÉSZLETES LEÍRÁSHOZ
Levegőfúvóka: Szárítás, lefúvatás

Levegőfúvóka: Szárítás, lefúvatásLefúvatáshoz, szárításoz lapos sugár vagy körlefúvó kivitelek, illetve légkések! A légkések széles palettából választhatók ki hossz vagy pedig alak szerint. A leggyakrabban a többcsatornás, fésűs levegőfúvókát alkalmazzák.

TOVÁBB A RÉSZLETES LEÍRÁSHOZ
Telekúp fúvóka: Egyenletes cseppeloszlás

Telekúp fúvóka: Egyenletes cseppeloszlásTeljes kúp fúvóka áztató mosáshoz, esőztető mosáshoz, egyenletes cseppeloszlással a kúpon belül. Axiális és tangenciáis telekúp fúvóka kivitelek.

TOVÁBB A RÉSZLETES LEÍRÁSHOZ
Ragasztó- és lakkfúvókák

Ragasztó fúvókák és lakkozó fúvókákKomplett ragasztó rendszerek, állítható vezérléssel. A rendszer egy nyomástartó tartályból, egy membrán szivattyúból, egy vezérlőegységből és egy szórópisztolyból tevődik össze. Ezen elemek variációjából megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb, igényeit maximálisan kielégítő terméket.

TOVÁBB A RÉSZLETES LEÍRÁSHOZ
Környezetvédelmi fúvóka
Korunk legjobban fejlődő iparága a környezetvédelem. Az egységes uniós szabályozás folyamatos kihívás elé állítja az iparág szolgáltatóit. A PNR (olasz partnerünk) testvércége az Ecospray Technologies kizárólag a környezetvédelemre, a környezetvédelmi alkalmazásokra és komplett rendszerekre szakosodott.
TOVÁBB A RÉSZLETES LEÍRÁSHOZ
Légkések

Légkések - Monojet-IpartechnikaMagas hatékonyságú és gazdaságos megoldás, sűrített levegővel történő lefújás, tisztítás, szárítás, hűtés, anyagszortírozás, levegő függöny, statikus elektromosság megszüntetéséhez.

TOVÁBB A RÉSZLETES LEÍRÁSHOZ
Nézze meg fúvókáinkat használat közben