1. Főoldal
  2. Termékek >
  3. Fúvókák

Fúvókák

Cégünk az EU Spray ipari fúvókák kizárólagos magyarországi, bulgáriai, romániai, szlovéniai, horvátországi és szerbiai képviselete.

Fúvóka az ipar számos területén található. Szinte nincs olyan iparág, amelyben ne találnánk fúvókákat. Gyógyszeripar, vegyipar, élelmiszeripar, autóipar, papírgyártás, felületkezelés, tartálymosás, gépgyártás stb. területén mind-mind találkozhatunk ipari fúvóka alkalmazásával.

Fúvókák
Fúvóka típusok
Kúppalást fúvóka: Finom porlasztás nyomáselven

A kúppalást fúvókák egy kúpnak a palástját rajzolják ki, azaz a kúp belülről üreges, míg a porlasztott közeg a kúp palástján koncentrálódik. Axiális és tangenciális kúppalást fúvókák.

 

bővebben
Pneumatikus fúvóka: Finom cseppméret

A pneumatikus – levegőporlasztásos – fúvókák rendelkeznek a legfinomabb cseppmérettel. 2-utas vagy 3-utas kivitelben szállíthatók szerelvények nélkül, illetve elzáró és / vagy tisztító tűvel. 

bővebben
Lapossugár fúvóka: Nagy impakt erő

Lapos sugár, legyező alakú szóráskép axiális vagy nyelves kivitelben a még erősebb felületi sugárerő elérése érdekében. Mozgó célpontokra, mosóberendezésekhez, előkezelőkhöz alkalmazzák a leggyakrabban a legkülönbözőbb mosási feladatokhoz.

bővebben
Tűsugár fúvóka: Furatok tisztítása

Pont szóráskép, egyenes sugár, 0°-os lapus sugár fúvóka. Furatok, lyukak, átmenő furatok tisztítására.

bővebben
Levegőfúvóka: Szárítás, lefúvatás

Lefúvatáshoz, szárításoz lapos sugár vagy körlefúvó kivitelek, illetve légkések! A légkések széles palettából választhatók ki hossz vagy pedig alak szerint. A leggyakrabban a többcsatornás, fésűs levegőfúvókát alkalmazzák.

bővebben
Telekúp fúvóka: Egyenletes cseppeloszlás

Teljes kúp fúvóka áztató mosáshoz, esőztető mosáshoz, egyenletes cseppeloszlással a kúpon belül. Axiális és tangenciáis telekúp fúvóka kivitelek.

bővebben
Ragasztó- és lakkfúvókák

Komplett ragasztó rendszerek, állítható vezérléssel. A rendszer egy nyomástartó tartályból, egy membrán szivattyúból, egy vezérlőegységből és egy szórópisztolyból tevődik össze. Ezen elemek variációjából megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbb, igényeit maximálisan kielégítő terméket.

bővebben
Légkések

Magas hatékonyságú és gazdaságos megoldás, sűrített levegővel történő lefújás, tisztítás, szárítás, hűtés, anyagszortírozás, levegő függöny, statikus elektromosság megszüntetéséhez.

bővebben
Nézze meg fúvókáinkat használat közben