E-mail:
Jelszó:Elfelejtette a jelszavát?


  1. Főoldal
  2. Termékek >
  3. Fúvóka alkalmazások
  4. Fertőtlenítő berendezések

Fertőtlenítő berendezések

A SANI-MOVE különösen kényelmes, hatékony termék, amelyet irodák, üzletek, kis és közepes méretű helyiségek egyszerű fertőtlenítésére terveztek.

 

A SANI-MOVE egy könnyen szállítható és kezelhető, teljes egészében rozsdamentes acélból készült kocsi.

A nyomás alatt álló acéltartály a szerkezetre van felhelyezve, és 9 liter fertőtlenítő folyadékkal rendelkezik (a folyadék nem tartozék). A beépített kompresszor biztosítja az állandó üzemi nyomást a folyamatos használathoz.

 

Egy ultrahangos porlasztórendszer köti össze a tartályt a felszerelt pisztollyal, ami képes a vizet bontani és vizes köddé alakítani, amely tökéletesen alkalmas a fertőtlenítő folyadék széles körű és egyenletes eloszlására. 

A SANI-GATE rendszer lehetővé teszi az emberek gyors és folyamatos fertőtlenítését a kórházi helyiségekben, ápolási otthonokban, szupermarketekben, repülőtereken, üzletekben, ipari vállalatokban és bármely más olyan helyen, ahol nagy az áthaladó személyi fogalom.

 

A SANI-GATE nem igényel telepítést, önműködő és normál 220 V-os elektromos áramról működtethető.

 

A SANI-GATE automatikus fotocellás működésének köszönhetően minimálisra csökkenti a fertőtlenítőszer felhasználását és segít elkerülni minden fajta érintkezést a termékkel. Az emberek áthaladása során a lábbeli is fertőtleníthető, megfelelő hosszúságú fertőtlenítő szőnyeggel.

Csak a SANI-MOVE és SANI-GATE termékeket kínáljuk, de adott esetben fertőtlenítő folyadék szállítót tudunk javasolni. Nem vállalunk felelősséget a fertőtlenítés eredményéért, valamint nem adunk javaslatot a fertőtlenítő folyadék mennyiségére és behatási idejére. A fertőtlenítő folyadék és a behatási idő megállapítása kizárólag a végfelhasználó felelőssége.

Fertőtlenítő berendezések típusai

SANI-MOVE

SANI-MOVE

Típus: SANI-MOVE

SANI-GATE személyi

SANI-GATE személyi

Típus: SANI-GATE személyi

SANI-GATE bevásárló kocsi

SANI-GATE bevásárló kocsi

Típus: SANI-GATE bevásárló kocsi

Letölthető katalógusok

pdfKatalógus - Sani Gate

669.33 kbyte

download_icon

pdfKatalógus - Sani Move

633.29 kbyte

download_icon
Nézze meg fertőtlenítő berendezéseinket