1. Főoldal
 2. Termékek >
 3. Fúvóka alkalmazások
 4. Fertőtlenítő berendezések

Fertőtlenítő berendezések

Cégünk különböző fertőtlenítő berendezéseket kínál vevői és partnerei számára. A Covid vírus megjelenésével a piacon új igény is keletkezett a mindennapos fertőtlenítésre életünk különböző tevékenységi területein. A Monojet az általa képviselt EU Spray fúvóka- és szűrő gyártó fertőtlenítő berendezéseit is forgalmazza, de emellett saját gyártásban is előállít különböző fertőtlenítő berendezés megoldásokat.

 

Mobil fertőtlenítők

 

A Monojet különböző mobil ködösítő fertőtlenítő rendszereket is kínál termékpalettájában, amely garantálja a különböző felületek és területek teljes fertőtlenítését és sterilizálását. Mindegyik mobil rendszerünk alkalmazható közösségi közlekedési eszközök és helyek fertőtlenítésére is, mint amilyen a vonat, repülő, busz, állomások, repterek, irodák stb.

 

Előnyök:

 • - gyors és biztonságos fertőtlenítés
 • - higiénikus üzemeltetés
 • - automatizált rendszer
 • - mobil, kerekekkel szerelt rendszer
 • - magasabb hatékonyság, mint a kézi tisztítás és fertőtlenítés esetében.

 

Fix fertőtlenítők

 

A Monojet termékpalettájában szintén megtalálhatók a fix ködösítő, párásító és fertőtlenítő rendszerek, amelyeket különböző helyek, területek, felületek fertőtlenítésére lehet alkalmazni. Ilyenek lehetnek pl. hipermarketek, állomások, repterek, iskolák, nagy munkahelyek a magán vagy állami szektorban stb. A fix fertőtlenítő rendszereket úgy tervezték, hogy csekély karbantartási igényük van vagy pedig egyáltalán nincs karbantartási igényük. Ezeknek a rendszereknek a telepítése mindenki számára maximális védelmet nyújt a vírusok és betegségek ellen a napi életünk során.

 

Előnyök:

 • - csekély karbantartási igény
 • - felületek és területek fertőtlenítése anélkül, hogy nedvessé válnának
 • - teljesen automata
 • - vevői igényekre szabott egyedi rendszer

A Monojet Kft. saját eszközöket is kifejlesztett a Covid vírus megjelenésével és az igényekre való reagálás eredményeképpen. Így cégünk saját személyi fertőtlenítő kaput, illetve kamionok számára készült fertőtlenítő kaput is tud szállítani az egyedi igényekhez, méretekhez, paraméterekhez igazítva.

 

Fertőtlenítő berendezések típusai

Monojet személyi fertőtlenítő kapu

Monojet személyi fertőtlenítő kapu

Típus: Monojet személyi fertőtlenítő kapu


Fertőtlenítő kapu személyek számára. Állítható keretméret, fertőtlenítő szőnyeg a talp (cipő) fertőtlenítésére, egyszerű és higiénikus kezelés a lábkapcsolónak köszönhetően, kompakt kivitel, egyszerű összeszerelhetőség.

Monojet fertőtlenítő kapu járművek számára

Monojet fertőtlenítő kapu járművek számára

Típus: Monojet fertőtlenítő kapu járművek számára


Járművek külső fertőtlenítésére, egyszerű kezelés, automata működés, könnyű összeszerelés. Opcióként alvázmosó berendezés és fűtés is kérhető és szállítható hozzá.

EU Spray fertőtlenítő berendezések

EU Spray fertőtlenítő berendezések

Típus: EU Spray fertőtlenítő berendezések


Az EU Spray sokféle megoldást, berendezést kínál a különböző helyek, területek és felületek fertőtlenítésére. Ezek fix vagy mobil eszközök, amelyek adott helyet, szobát, irodát, felületet vagy éppen repteret, vasútállomást, közösségi közlekedési eszközt fertőtlenítenek. A teljes termékpaletta az alábbi linken megtekinthető: https://www.euspray.com/en/disinfection-and-sanitizing-systems/

Letölthető katalógusok

pdfSzemélyi kapu

345.03 kbyte

download_icon

pdfKamion

199.65 kbyte

download_icon

pdfDisinfection gate for vehicle11

641.79 kbyte

download_icon

pdfDisinfection gate11

612.81 kbyte

download_icon

pdfSzemélyi fertőtlenítőkapu v2

358.49 kbyte

download_icon

pdfSzemélyi fertőtlenítőkapu v2 EN

357.6 kbyte

download_icon

pdfFertőtlenítő kapu felhasználói útmutató

639.06 kbyte

download_icon

pdfDisinfection Gate Instruction and Safety Manual

631.4 kbyte

download_icon
Nézze meg fertőtlenítő berendezéseinket