E-mail:
Jelszó:Elfelejtette a jelszavát?


webshop

A kosár üres

ures kosar

Robbanásbiztos termékek

Robbanásbiztos mobil eszközök az olajipar, gázipar, vegyipar és gyógyszeripar számára!
 
Robbanásbiztos mobitelefonok, okostelefonok, tabletek, lámpák és méréstechnikai eszközök ATEX Zóna 1/21 és Zóna 2/22 területekre, lámpák esteében Zóna 0/20 területekre is!
Robbanásbiztos termékek
Robbanásbiztos mobiltelefonok

Robbanásbiztos mobiltelefonok

Robbanásbiztos ATEX mobiltelefonok és okostelefonok Zóna 1/21 és Zóna 2/22 területekre. A készülékek szállíthatók kamerával vagy kamera nélkül, illetve kérés esetén Man Down / Lone Worker Protection (LWP) telepítéssel is.

A telefonokhoz kérhető az ún. Service Level Agreement (SLA), kiterjesztett garanciaszolgáltatás, amellyel a gyártó 3 éves teljes körű garanciát vállal a készülékekre.

TOVÁBB A RÉSZLETES LEÍRÁSHOZ
Robbanásbiztos tabletek, PDA-k

Robbanásbiztos tablet, PDA

Robbanásbiztos ATEX PDA-k és tabletek Zóna 1/21 és Zóna 2/22 területekre. A PDA Windows vagy Android operációs rendszerrel, míg a tablet Android operációs rendszerrel kerül telepítésre és szállításra. A PDA kérhető vonalkód leolvasó fejegységgel, RFiD-val (LF, HF, UHF).
 
TOVÁBB A RÉSZLETES LEÍRÁSHOZ
Kiegészítők

Robbanásbiztos kiegészítők

Az i.safe telefonokhoz, okos telefonokhoz és tabletekhez elérhetőek olyan kiegészítő tételek, melyek hozzájárulnak az adott eszköz funkcióinak teljes körű kihasználásához.

TOVÁBB A RÉSZLETES LEÍRÁSHOZ
Robbanásbiztos lámpák

Robbanásbiztos lámpák

ATEX robbanásbiztos lámpák Zóna 0/20 és Zóna 1/21 területekre. Rúdlámpák, fejlámpák és kézilámpák széles választéka LED világítással. A LED-nek köszönhetően hosszú élettartam és nagy fényerő jellemző a lámpákra, míg a tartásságukat az ipari tokozás garantálja.
Sok lámpa esetében mágneses nyaki gyűrű elforgatásával történik a bekapcsolás, a nyomógomb elkerülése miatt.
 
TOVÁBB A RÉSZLETES LEÍRÁSHOZ
Robbanásbiztos mérőműszerek

Robbanásbiztos mérőeszközök

Robbanásbiztos ATEX mérőműszerek és kalibráló műszerek Zóna 1/21 területekre. Multiméter, nyomásmérő, nyomás kalibrátor, HART kommunikátor, hőmérsékletmérő és más eszközök az ipari folyamtok méréstechnikájához.

TOVÁBB A RÉSZLETES LEÍRÁSHOZ
Robbanásbiztos rádió adó-vevők

Robbanásbiztos rádiókA Monojet Kft. palettájában megtalálhatók az ATEX Zóna 1/21 minősítésű robbanásbiztos rádiók is. A robbanásbiztos rádiók a robbanásveszélyes környezetben biztosítanak megbízható kommunikációt a napi munka során vagy akár vészhelyzetekben.

 
A rádióink között megtalálhatók mind a frekvencia engedélyhez kötött, mind pedig a frekvencia engedély nélkül alkalmazható készülékek, amelyek tokozottságukban is megfelelnek a magasfokú ipari követelményeknek.
TOVÁBB A RÉSZLETES LEÍRÁSHOZ
Nézze meg robbanásbiztos termékeinket