Robbanásbiztos termékek

Robbanásbiztos mobil eszközök az olajipar, gázipar, vegyipar és gyógyszeripar számára!
 
Robbanásbiztos mobitelefonok, okostelefonok, tabletek, lámpák és méréstechnikai eszközök ATEX Zóna 1/21 és Zóna 2/22 területekre, lámpák esteében Zóna 0/20 területekre is!
Robbanásbiztos termékek
Robbanásbiztos mobiltelefonok

Robbanásbiztos ATEX mobiltelefonok és okostelefonok Zóna 1/21 és Zóna 2/22 területekre. A készülékek szállíthatók kamerával vagy kamera nélkül, illetve kérés esetén Man Down / Lone Worker Protection (LWP) telepítéssel is.

A telefonokhoz kérhető az ún. Service Level Agreement (SLA), kiterjesztett garanciaszolgáltatás, amellyel a gyártó 3 éves teljes körű garanciát vállal a készülékekre.

bővebben
Robbanásbiztos tabletek

Robbanásbiztos ATEX tabletek Zóna 1/21 és Zóna 2/22 területekre. A tabletekre Android operációs rendszer kerül telepítésre és szállításra.

 

bővebben
Kiegészítők

Az i.safe telefonokhoz, okos telefonokhoz és tabletekhez elérhetőek olyan kiegészítő tételek, melyek hozzájárulnak az adott eszköz funkcióinak teljes körű kihasználásához.

bővebben
Robbanásbiztos lámpák

ATEX robbanásbiztos lámpák Zóna 0/20 és Zóna 1/21 területekre. Rúdlámpák, fejlámpák és kézilámpák széles választéka LED világítással. A LED-nek köszönhetően hosszú élettartam és nagy fényerő jellemző a lámpákra, míg a tartásságukat az ipari tokozás garantálja.

Sok lámpa esetében mágneses nyaki gyűrű elforgatásával történik a bekapcsolás, a nyomógomb elkerülése miatt.

bővebben
Robbanásbiztos mérőműszerek

Robbanásbiztos ATEX mérőműszerek és kalibráló műszerek Zóna 1/21 területekre. Multiméter, nyomásmérő, nyomás kalibrátor, HART kommunikátor, hőmérsékletmérő és más eszközök az ipari folyamtok méréstechnikájához.

bővebben
Robbanásbiztos rádió adó-vevők

A Monojet Kft. palettájában megtalálhatók az ATEX Zóna 1/21 minősítésű robbanásbiztos rádiók is. A robbanásbiztos rádiók a robbanásveszélyes környezetben biztosítanak megbízható kommunikációt a napi munka során vagy akár vészhelyzetekben.

 

A rádióink között megtalálhatók mind a frekvencia engedélyhez kötött, mind pedig a frekvencia engedély nélkül alkalmazható készülékek, amelyek tokozottságukban is megfelelnek a magasfokú ipari követelményeknek.

bővebben
Nézze meg robbanásbiztos termékeinket