Termékskálánk

Pneumatika
Pneumatika munkahengerek

ISO 6432 Ceruzahengerek, ISO 15552 profil hengerek , ISO 15552 összehúzó csavaros hengerek,  Kompakt munkahengerek ISO 21287, Unitop kompakt munkahengerek, Rövid löketű munkahengerek, körprofilú munkahengerek, lapos munkahengerek, mini munkahengerek, teleszkópikus dugattyús munkahengerek, elfordulás mentes  munkahengerek, forgatóhengerek, kompakt megvezetett munkahengerek, Lineáris munkahengerek, elektromos szervo motoros munkahengerek, megfogók, ATEX munkahengerek, Dupla dugattyúrudas hengerek, munkahenger tartozékok stb.

bővebben
Szelepek

Pneumatikus működtetésű szelepek és mágnes szelepek( 2/2, 3/2, 5/2, 5/3), direkt vezérlésű 3/2-es mágnesszelepek, ISO szelepek , NAMUR szelepek, kézi és mechanikus működtetésű szelepek, Nagy teljesítményű 3/2-es szelepek levegőre és vákuumra, Multipol és Bus rendszerek, ATEX szelepek, szelep tartozékok, szelep szigetek

 

bővebben
Levegő előkészítő egységek

Nyomásszabályzók, Precíziós nyomásszabályzók, Szűrők, Olajzók, Elektromos elzáró egységek, Manuális elzáró egységek, Lágyindító egységek.

bővebben
Fittingek, csatlakozó elemek

Push- in gyors csatlakozók, áramlásszabályozók szelepek, hangtompítók, Különféle nikkelezett réz kötőelemek (szűkítők, bővítők, karmantyúk,stb.)

bővebben
Egyedi megoldások

Az autóipartól a textiliparig, az élelmiszeripartól a vegyiparig, a csomagolástól a fa feldolgozáson át egészen a vasúti szállításig készítettünk már vevőink számára egyedi megoldásokat.

bővebben
ATEX szelepek és munkahengerek

A Vesta ATEX szelepek és munkahengerek mind megfelelnek a 94/9/EC szabványnak ezáltal biztosítva, hogy a robbanásveszélyes környezetben a II2GD és a II3GD kategóriákban elkerüljük a gyújtószikraforrás mechanikai kockázatait.

bővebben
Vesta pneumatika
bővebben
Bürkert pneumatika

Bürkertet 1946-ban alapította Németországban Christian Bürkert, aki az innovatív termékek fejlesztésével és gyártásával kezdte meg tevékenységét, mint például a lábmelegítők, a sütővezérlők és az inkubátorok hővezérlő rendszerei. Míg ezek a termékek megfelelnek az idő igényeinek, az évek során a vállalat egyre inkább a szelepek technológiájára összpontosított, és hamarosan az ipari mágnesszelepek nemzetközi mércéje lett.

 

A látás, az innováció és a hatalmas energia kombinációjával Christian Bürkert sikerült egy olyan vállalkozást építeni, amely ma a világban vezető szerepet tölt be a folyadékvezérlő rendszerekben, mindent kínálva az egyedi szelepektől a csúcstechnológiájú érzékelőkig, amelyek mindegyike a legmagasabb színvonalú és korszerű technológia.

 

Az alábbi területeken van jelen a Bürkert a „nagyvilágban”. A letölthető katalógusokból bővebben tájékozódhat a Bürkert által kínált megoldásokról.

 

  • Mágnesszelepek
  • Folyamat- és vezérlő szelepek
  • Pneumatikus és vezérlőszelep megoldások
  • Mérőeszközök
  • Micro folyadék adagolás
  • Gáz tömegáram mérők
  • Proporcionális szelepek
  • Gyógyszeripari megoldások
  • Élelmiszeripari megoldások

 

Egyéb igény és kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségeken:

 

J.Tóth Ferenc

Üzletkötő

+36 70 426 4619

toth@monojet.hu

Puhnyák József

Üzletkötő

+36 70 884 7565

puhnyak@monojet.hu

 

bővebben
ID Insert Deal nyomásszabályzás, szűrés, kenés
bővebben
Nézze meg termékeinket használat közben