E-mail:
Jelszó:Elfelejtette a jelszavát?


webshop

A kosár üres

ures kosar

Híreink

menü
termekekTermékek

123

Anyagbizonylatok

2019. január. 20.

Anyagbizonylatok

A jelen blog bejegyzés az anyagbizonylatok témakörével foglalkozik. Igaz csak érintőlegesen, de szeretnénk, ha a kedves olvasó nagyjából képet kapna, hogy a fúvókákhoz milyen anyagbizonylatokat lehet kérni.

Fúvókák cseppméretének fontossága

2018. december. 19.

Fúvókák cseppméretének fontossága

A Monojet Kft. a PNR ipari precíziós fúvókákat képviseli. A PNR termékpalettájában mintegy 24.000 féle különböző fúvóka található beleértve a nyomáselven működő fúvókákat, a tartálymosó CIP fejeket és a pneumatikus fúvókákat.

Fúvóka méretezés

2018. november. 25.

Fúvóka méretezés
A Monojet Kft. a PNR precíziós ipari fúvókákat képviseli. A PNR a világ vezető fúvókagyártóinak egyike, palettájában mintegy 24.000 féle különböző fúvókatípus található.

Elektromos membránszivattyú

2018. november. 19.

Elektromos membránszivattyú
A Monojet Kft. termékpalettájában megtalálhatók mind a pneumatikus (levegőműködtetésű) membránszivattyúk és a mind a motorral működtetett membrános adagolószivattyúk.

Porlasztó tisztítás házilag

2018. november. 19.

Porlasztó tisztítás házilag
A Monojet Kft. a PNR fúvókákat képviseli Magyarországon kizárólagosan, míg testvér cége a Spraylab Central-Europe Hungary Kft. a Közép-Kelet európai régióban teszi ugyanezt.

Por-, víz- és ütésálló telefonok

2018. október. 23.

Por-, víz- és ütésálló telefonok
A Monojet Kft. az i.safe mobile GmbH ATEX (robbanásbiztos) por-, ütés- és vízálló telefonjait értékesíti Magyarországon.
Nyomógombos, ún. félokos telefon és okostelefon található a termékpalettában.

Por- és vízálló mobiltelefonok

2018. szeptember. 09.

Por- és vízálló mobiltelefonok

A Monojet Kft. termékpalettájában megtalálhatók az ATEX kivitelű robbanásbiztos mobiltelefonok és okostelefonok az i.safe Mobile GmbH-tól!

Fúvóka méretek

2018. szeptember. 02.

Fúvóka méretek

A Monojet Kft. fúvóka termékpalettájában mintegy 24.000 különböző féle ipari precíziós fúvóka található. Ezek a fúvókák különbözőek szóráskép, szórásszög, térfogatáram, anyagminőség és csatlakozó méret tekintetében.

Porlasztócsúcs hiba tünetei

2018. augusztus. 26.

Porlasztócsúcs hiba tünetei

A cím kicsit furán hat, mert a porlasztócsúcs a fúvókák nem teljesen szakszerű megnevezése. A címválasztás oka azonban az, hogy felhasználóink mégis sokat keresnek erre a szóra, így úgy gondoltuk ezt a címet kölcsönözzük a mostani blog bejegyzésünknek.

123