Vesta pneumatika

Cégünk 2017 szeptembere óta képviseli kizárólagosan a Vesta Automation S.r.l. termékeit Magyarországon. 

 

A Vesta több mint 30 éve van jelen a pneumatikus komponensek gyártóinak piacán. Termékeik között megtalálhatóak a munkahengerek, szelepek, szelepszigetek, levegő előkészítő egységek, pneumatikus megfogók és még sok más kiegészítő termék.

 

A Vesta mérnökeivel és tervező csapatával szorosan együttműködve, nem csak a sorozatgyártott termékek területén tudunk partnereink segítségére lenni, hanem egyedi igényeket is ki tudunk szolgálni.

 

A lenti összefoglaló katalógusban tájékozódhat pneumatikus termékeink kínálatáról, amelyekről bővebb információkat további letölthető katalógusainkban talál.

 

Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal.

 

Elektromos munkahengerek

ESNL elektromos munkahengereink által egy pontosabban szabályozott és működtetett automatizált munkafolyamat érhető el.

Bővebb információt az alábbi letölthető katalógusban talál vagy keressenek fel minket elérhetőségeink egyikén.

ESNL Series

ESNL Series

Típus: ESNL Series

Pneumatika munkahengerek
A termékcsoport az alábbi munkahengereket foglalja magába:
 
ISO 6432 Ceruzahengerek, ISO 15552 profil hengerek , ISO 15552 összehúzó csavaros hengerek,  Kompakt munkahengerek ISO 21287, Unitop kompakt munkahengerek, Rövid löketű munkahengerek, körprofilú munkahengerek, lapos munkahengerek, mini munkahengerek, teleszkópikus dugattyús munkahengerek, elfordulás mentes  munkahengerek, forgatóhengerek, kompakt megvezetett munkahengerek, Lineáris munkahengerek, elektromos szervo motoros munkahengerek, megfogók, ATEX munkahengerek, Dupla dugattyúrudas hengerek,  munkahenger tartozékok stb.
 
 

Pneumatika munkahengerek

Pneumatika munkahengerek

Típus: Pneumatika munkahengerek

Szelepek
A termékcsoport az alábbi szelepeket foglalja magába:
 
pneumatikus működtetésű szelepek és mágnes szelepek( 2/2, 3/2, 5/2, 5/3), direkt vezérlésű 3/2-es mágnesszelepek, ISO szelepek , NAMUR szelepek, kézi és mechanikus működtetésű szelepek, Nagy teljesítményű 3/2-es szelepek levegőre és vákuumra, Multipol és Bus rendszerek, ATEX szelepek, szelep tartozékok, szelep szigetek
 

EWJ Series

EWJ Series

Típus: EWJ Series

Szelepek

Szelepek

Típus: Szelepek


Pneumatikus működtetésű szelepek és mágnes szelepek( 2/2, 3/2, 5/2, 5/3), direkt vezérlésű 3/2-es mágnesszelepek, ISO szelepek , NAMUR szelepek, kézi és mechanikus működtetésű szelepek, Nagy teljesítményű 3/2-es szelepek levegőre és vákuumra, Multipol és Bus rendszerek, ATEX szelepek, szelep tartozékok, szelep szigetek

Levegő előkészítő egységek

Elérhető legújabb levegőelőkészítő egységeink katalógusa

 
A termékcsoport az alábbi levegő előkészítő egységeket foglalja magába:
 
Nyomásszabályzók, Precíziós nyomásszabályzók, Szűrők, Olajzók, Elektromos elzáró egységek, Manuális elzáró egységek, Lágyindító egységek.
 

Levegő előkészítő egységek

Levegő előkészítő egységek

Típus: Levegő előkészítő egységek

Fittingek, csatlakozó elemek
A termékcsoport az alábbi egységeket foglalja magába műanyag, nikkelezet réz és rozsdamentes kivitelben:
 
Push- in gyors csatlakozók, áramlásszabályozók szelepek, hangtompítók, Különféle nikkelezett réz kötőelemek (szűkítők, bővítők, karmantyúk,stb.)
 

Fittingek, csatlakozó elemek

Fittingek, csatlakozó elemek

Típus: Fittingek, csatlakozó elemek

Egyedi megoldások
A megvalósíthatósági tanulmánytól egészen a prototípus gyártásig biztosítjuk a know how-t mind a tervezés, mind a kivitelezés során, gyors választ kínálva a vevők problémáira.
 
Az autóipartól a textiliparig, az élelmiszeripartól a vegyiparig, a csomagolástól a fa feldolgozáson át egészen a vasúti szállításig készítettünk már vevőink számára egyedi megoldásokat.
 

Egyedi megoldások

Egyedi megoldások

Típus: Egyedi megoldások

ATEX szelepek és munkahengerek
A Vesta ATEX szelepek és munkahengerek mind megfelelnek a 94/9/EC szabványnak ezáltal biztosítva, hogy a robbanásveszélyes környezetben a II2GD és a II3GD kategóriákban elkerüljük a gyújtószikraforrás mechanikai kockázatait.
 
A kivitel, az anyagok és műszaki megoldások mind úgy lettek kialakítva, hogy megakadályozzák a mechanikai gyújtószikrát, az elektrosztatikus feltöltődést, a súrlódás általi túlmelegedést stb.
 
Minden Vesta ATEX termék megfelel biztonságos kivitelnek és kialakításnak. 
 

ATEX szelepek és munkahengerek

ATEX szelepek és munkahengerek

Típus: ATEX szelepek és munkahengerek

Letölthető katalógusok

pdfProduction range

7.89 Mbyte

download_icon
Nézze meg bemutató videónkat