E-mail:
Jelszó:Elfelejtette a jelszavát?


menü
termekekTermékek

Mach-Tech kiállítás 2022

2022. május. 18.

Mach-Tech kiállítás 2022

Monojet a MACH-TECH kiállításon (2022)

 

Két év kihagyás után 2022 május 10 és 13 között a Monojet Kft. ismételten megjelent a MACH-TECH Ipar napjai kiállításán. A budapesti Hungexpo kiállítási központban megrendezett eseményen 15 ország több mint 400 kiállítója mutatta be termékeit és fejlesztéseit csaknem 15.000 szakmai látogatónak. A 3 különálló pavilonban megrendezett eseményen az ipar szinte összes arca megtalálható. CNC gépeken keresztül munkavédelmi ruházatokon, felszereléseken át, ipari gépek, innovációk és többek között a mi áramlástechnikai berendezéseink és robbanásbiztos készülékeink is megtalálhatóak voltak.

Olyan sok látogató volt szerencsére, hogy stábunkat is olykor nagyon leterhelte. A lelkes érdeklődőket olykor sorba kellett állítani a megfelelő szakirányú igényfelmérés és ismertetés teljesítése érdekében. A koronavírus okozta több mint 2 éves kihagyás erősen látszódott a látogatók mennyiségén, mondhatni egy újdonságokra, új megoldásokra „éhező” piac alakult ki. Ezúton is elnézést szeretnénk kérni azon érdeklődőktől, akiket meg kellett váratnunk, reméljük valamely módon ezen várakozásuk kifizetődik a jövőre nézve. 

Meglepő módon rengeteg tudásra éhes fiatal is eljött standunkhoz, akiknek szívesen megmutattuk mivel foglalkozunk és milyen fizikai törvények szerint működnek berendezéseink, viszont főleg szakmában jártas mérnökök, projekttervezés kapcsán kerestek meg minket, illetve meglévő gépekbe kerestek versenyképes árú cseralkatrészeket melyben jelenleg szerencsére nagy táskából tudjuk kínálni a lehetőségeket.

 

A rendezvény ténylegesen május 10-13-ig tartott, viszont mi már a nulladik, azaz hétfői napon is szorgosan tevékenykedtünk a helyszínen illetve rendeztük, díszitettük állomásunkat. A nap folyamán már érkeztek látogatók, viszont korántsem voltak annyian, mint a szerdai, illetve csütörtöki napon, ugyanis ezen napokon volt jellemző a nagy nyüzsgés, pihenésmentes állapot, viszont mi örömmel vettük a kihívásokat és reméljük mindenki elégedetten távozott standunktól.

 

Buy i.safe mobile IS740.2 Online

Figyelemfelkeltés szempontjából egyértelműen az ATEX –es mobilkészülékünk jött ki győztesként, mely miatt többször is ki-kiálltak a sorból, furcsán nézve, hogy mégis melyik ipari érdekeltségű cég kínál mobiltelefonokat. Viszont ezen készülékek robbanásbiztos védettséggel rendelkeznek, amely elengedhetetlen fontosságú az ipar egy-egy szegletén, illetve előírás is kötelezi használatukat veszélyes közegben való munkálatok esetén. Tehát egyáltalán nem tartoznak a hétköznapban használatos mobilkészülékek közé, bár, ha valaki figyelemfelkeltés szempontjából választ telefont, robosztus megjelenésének köszönhetően valószínűleg egyből észreveszik, amint kipakolja azt mondjuk egy éttermi asztalra.

 
 
 
 
 
 

https://monojet-ipartechnika.hu/media/article_images/a_90/vizszintes-tengelyu-viz-centrifugal-szivattyu_1.jpgNagy sikernek örvendtek a forgóátvezető egységeink is, ezen alkatrészek viszont nem figyelemfelkeltésüknek köszönhetően voltak ilyen népszerűek, ugyanis érdeklődőink célzottan keresték a partnereket ezen gépelemmel kapcsolatban. Továbbá sok érdeklődőt vonzottak robbanásbiztos világítástechnikai eszközeink, fejlámpáink, állólámpáink, melyek kitűnő fényviszonyokkal segítik a veszélyes közegben való munkálatokat. Szintén nagy sikernek örvendtek termesztésen a szivattyútechnológiai eszközeink, (centrifugál, pneumatikus, dugattyús stb. szivattyú) illetve azok tömítései. Pneumatikus egységeink, szűrőink, szelepeink, munkahengereink mind potenciális ügyfelek, mind konkurens gyártók számára érdekesek voltak, hiszen az olasz Vesta pneumatika kizárólagos magyarországi partnereként máshol nem is találtak volna hasonlót.

Örömmel láttuk, hogy sok külföldi érdeklődő is meglátogatta standunkat, felemelő volt az a pozitív kisugárzás, ami áradt belőlük, jó volt látni, hogy nyitnak a magyar piac felé.

 

 

Mivel 2020 régen volt, azóta rengeteg ügyféllel, partnerrel bővült cégünk, akik közül néhányukkal először tudtunk személyesen is találkozni az esemény folyamán. Nagyon hálásak vagyunk, hogy ránk is szántak időt és meg-megálltak akár csak pár mondat erejéig is. Sok fénykép, közös kávézás és beszélgetés igazán örömtelivé tette a kiállítást, így nekünk valamilyen szinten a munka mellett kikapcsolódást is jelentett ezen rendezvény.

Reméljük a 2023-as év is hasonló örömökben gazdag kiállítást tartogat számunkra, mivel valószínűleg a következő évben is képviselni fogjuk cégünket az eseményen.

 

Termékeinkről bővebb információt a következő linkeken kaphat:

Szivattyútechnika: https://monojet-ipartechnika.hu/szivattyuk

Fúvókatechnika: https://monojet-ipartechnika.hu/fuvokak

ATEX készülékek: https://monojet-ipartechnika.hu/robbanasbiztos-termekek

Forgóátvezetők: https://monojet-ipartechnika.hu/forgoatvezetesek-forgocsatlakozok

Pneumatika: https://monojet-ipartechnika.hu/pneumatika-es-folyamatszabalyozas