E-mail:
Jelszó:Elfelejtette a jelszavát?


menü
termekekTermékek

Mach-Tech kiállítás, Ipar Napjai 2019

2019. május. 20.

Mach-Tech kiállítás, Ipar Napjai 2019
A Monojet Kft. az idén is kiállítóként vett részt az ipar napjain a Kracht Hidraulika Kft.-vel közösen, közös standot állítva. A kettő cég így az ipar majdhogynem a teljes egészét lefedi kínálatával:
  • hidraulika
  • pneumatika
  • fluid és áramlástechnika
 
Cégünk igyekezett a teljes termékpalettáját kivinni a kiállítása és ízelítőt adni látogatói, érdeklődői számára. Idén is jelent volt a fúvókatechnika, szivattyútechnika ATEX telefonok, ATEX lámpák, kémlelő armatúrák, bevilágító lámpák, tartálymosó fejek és pneumatika elemek is.
 
Az idei év újdonsága az Insert Deal és a Bürkert termékei voltak. Az Insert Deal termékcsaládban megtalálhatók a nyomásszabályozók, reduktorok, szűrők, visszacsapó szelepek gázokra és folyadékokra is. Az Insert Deal termékei megfelelnek a gyógyszeripari és élelmiszeripari előírásoknak is, így több gyógyszeripari látogatónk figyelmét is felkeltették. Ezek a termékek kiválóan kapcsolhatók a többi áramlástechnikai termékünkhöz, mivel ahol folyadék van, azt szivattyúzni kell, ahol folyadék van, ott az áramlás útját irányítani is kell, a nyomást pedig szabályozni kell.
 
Ahogy a levegő esetében is ugyanígy. Ezáltal a Monojet Kft. termékei jól kapcsolódnak egymáshoz, ami azt eredményezi, hogy vevőink számára mindent egy kézből tudunk kínálni.
 
Ez az egy kézből való kiszolgálás pár éve már a szereléssel, beüzemeléssel és szivattyú-, forgóátvezető javítással is kiegészült. Ezekre a szolgáltatásainkra folyamatosan nagy a kereslet, mivel vállaljuk az általunk szállított termékek telepítését is vagy már meglévő rendszerek felújítását is.
 
Pneumatika terén a Bürkert márka volt a Monojet termékpalettájában az újdonság. A Bürkert egy német világmárka, igen széles termékpalettával a pneumatika elemektől a szelepekig, szelepszigetekig, levegőre, folyadékokra, áramlás szabályzásra, ProfiBus, FieldBus rendszerekre.
 
A Bürkert egyedi megoldásokat is szállít az ipar teljes területére, kompletten bizonylatokkal.
 
A négy nap alatt nagyon sokan megfordultak standunkon kezdve a meglévő vevőinktől és partnereinktől kezdve az új potenciális partnerekig, vevőkig és érdeklődőkig.
 
A meglévő partnereinkkel is nagyon hasznos beszélgetéseket folytattunk, tovább bővítve a kapcsolódási pontjaink számát és a kapcsolatunk minőségét emelve.
 
Nagy előnye a kiállításoknak, hogy pár nap alatt egy helyen nagyon sok partnerrel és vevővel nyílik lehetőség akár hosszabb beszélgetésekre is, ami új távlatokat tud nyitni vagy akár csak időt szánunk egymás meghallgatására.
 
Jövőre ugyanitt lehet majd velünk találkozni, mivel tekintettel az idei sikerre cégünk biztosan képviselteti magát jövőre is az Ipar Napjain.
 
Kovács Marianna
Monojet Kft.