E-mail:
Jelszó:Elfelejtette a jelszavát?


webshop

A kosár üres

ures kosar
  1. Főoldal
  2. Mach-Tech virtuális kiállítás
menü
termekekTermékek

2019. július. 28.

Mach-Tech virtuális kiállítás
 
 
A Monojet Ipartechnika Kft. idén is kiállítóként vett részt a Mach-Tech ipari kiállításon, amelyen bemutatta széles termékpalettáját és széleskörű szolgáltatásait.
 
A Monojet Kft., ahogy azt már a meglévő vevőink és partnereink tudják rólunk ipari kereskedelemmel és termékeink kapcsán tervezéssel és kivitelezéssel foglalkozik.
 
A termékek az ipari precíziós fúvókák, CIP fejek, ipari szivattyúk (magas nyomású dugattyús szivattyúk, centrifugál szivattyúk, pneumatikus membránszivattyúk, hordószivattyúk, fogaskerékszivattyúk, adagolószivattyúk), ipari szerelvények, armatúrák (forgóátvezetők, kémlelő armatúrák, bevilágító lámpák, klamnis csavarok stb.), pneumatika elemek és szelepek, folyamatszabályozással kapcsolatos szerelvények, illetve robbanásbiztos mobil telefonok és lámpák.
 
Ezen termékek kapcsán tervezünk is, pl. meglévő ipari mosóberendezéseket alakítunk át és optimalizáljuk a mosási hatékonyságot a fúvókák újra megválasztásával, azok optimális elrendezésével, hozzá megfelelő csőrendszer kialakításával és szivattyú kiválasztásával. 
 
De említhetjük pneumatika terén a levegő rendszerek kiépítését, pneumatikus működtetésű gépek átcsövezését, pneumatika elemek beépítését stb.
 
Vállaljuk továbbá forgóátvezetők és szivattyúk márkafüggetlen javítását, felújítását is!
 
Képviselt márkáink között szerepel többek között a PNR fúvókák, Bürkert, Rotoflux forgóátvezetők, Vesta pneumatika, Debem szivattyúk, CAT és Speck szivattyúk, i.safe-mobile robbanásbiztos mobiltelefonok.
 
Amennyiben Ön valamilyen oknál fogva mégis lemaradt a kiállításról, semmi gond, standunkat megtekintheti, sőt virtuálisan be is barangolhatja az alábbi linkre kattintva: https://tinyurl.com/y425gwuw
 
Az egyes kiemelt pontokra kattintva részletesebb információt kaphat az adott termékcsoportról, illetve a megadott linken keresztül honlapunkra is elnavigálhat. A megjelenített kapcsolattartótól bátran kérdezhet, szívesen állunk rendelkezésére!
 
Itt hívnánk fel a figyelmét, hogy honlapunk folyamatosan frissül, a tartalom folyamatosan bővül: www.monojet-ipartechnika.hu 
 
Jó böngészést kívánunk!
 
Kovács Marianna
Ügyvezető