E-mail:
Jelszó:Elfelejtette a jelszavát?


webshop

A kosár üres

ures kosar
  1. Főoldal
  2. Nagynyomású szivattyú felépítése
  3. Letöltések
menü
termekekTermékek

2018. július. 09.

Nagynyomású szivattyú felépítése

Nagynyomású szivattyú felépítése

A nagy nyomású (magas nyomású) szivattyúk térfogat kiszorításos dugattyús szivattyúk. A dugattyúk alternáló mozgása következtében van egy nyomólöket és egy szívólöket, amely a folyadék kiszorítását végzi.

A Monojet Kft. által forgalmazott dugattyús szivattyúk (CAT, Speck) triplex, 3-dugattyús szivattyúk, ahol a dugattyúk anyaga kerámia, a kopásállóság érdekében.

Nagyon fontos a dugattyús szivattyúk esetében, hogy legyen előnyomás, amelynek biztosítása lehetséges akár ejtőtartállyal vagy nyomásfokozó szivattyúval. Ellenkező esetben kavitáció léphet fel.

 

A különleges koncentrikus, nagy sűrűségű, polírozott, szilárd kerámia dugattyúk, ellenállnak a kopásnak és a tömítéseknek megnövekedett élettartamot biztosítanak.

A Monojet Kft. a CAT és a Speck szivattyúkat képviseli.

 

1. A speciális, kizárólag a CAT és Speck szivattyúkhoz kialakított magas nyomású tömítések (FPM, EPDM, PTFE) kimagasló teljesítményt és tömítés élettartamot biztosítanak.

2. A 100%-os kenésű tömítés kivitel megnöveli az élettartamot azáltal, hogy lehetővé teszi, hogy a szállítandó közeg hűtse és kenje az elasztomerek mindkét oldalát.

3. A megerősített rozsdamentes acél dugattyúrúdnak van egy 360°-os megtámasztású csuklója, amely a dugattyúrúd meghosszabbítása.

4. A páros, túlméretezett forgattyú-rudak erős nikkel-molibdén krómacél ötvözetből készülnek, kivételes csapágyminőség mellett.

5. Nagy szilárdságú kovácsolt rézből készült elosztó tömbök, melyek készülhetnek 316-os rozsdamentes acélból, nikkel-alumínium bronzból vagy a kivételesen korrózió ellenálló dupla rozsdamentes acélból

6. Túlméretezett golyós csapágyak vagy kúpos gördülő csapágyak megnövelt élettartammal.

7. A hosszú élettartamú forgattyútengely páratlan erősséggel és felületi keménységgel rendelkezik.

8. A szabadalmaztatott dugattyúrúd tartós kopófelületű és nedves végről való karbantarthatóságot tesz lehetővé.

9. A könyök és dugattyúrúd kopó felszíne a hosszabb használati élettartam miatt erős króm alapú rozsdamentes acélból készül.

10. A rozsdamentes acélból készült lehúzó további védelmet biztosít a forgattyúház olajtömítése révén, amely a szállítandó folyadékot nem engedi be a forgattyúházba.

11. Az öntvény alumínium forgattyúház erős, könnyűsúlyú és kitűnően ellenálló. Választható vasöntvényből is.

12. A gömbgrafitos csendes működésű szelepek önközpontosító beépítésűek. A rozsdamentes acél szelepek, ülékek és rugók korrózió ellenállók és megnövekedett élettartamúak.

 

A szivattyúk szállíthatók szabad tengelyvéggel, motorral szerelve, illetve armatúrákkal együtt alapkeretre szerelve.

 

A CAT és Speck szivattyúkhoz szállítjuk a kopóalkatrészeket és a tartozékokat is.

 

Tekintse meg szivattyú választékunkat is!

 

Kovács Marianna

ügyvezető