E-mail:
Jelszó:Elfelejtette a jelszavát?


webshop

A kosár üres

ures kosar
  1. Főoldal
  2. Por- és vízálló mobiltelefonok
  3. Adatlap
menü
termekekTermékek

2018. szeptember. 09.

Por- és vízálló mobiltelefonok

Por- és vízálló mobiltelefonok
A Monojet Kft. termékpalettájában megtalálhatók az ATEX kivitelű robbanásbiztos mobiltelefonok és okostelefonok az i.safe Mobile GmbH-tól!
 
A mai modern ipari környezet nem nélkülözheti az üzemekben a kommunikációs eszközök használatát még robbanásveszélyes feltételek fennállása esetén sem. 
 
Alapvetően kétféle telefont forgalmaz cégünk erre a célra. A nyomógombos, kisebb érintőképernyős ún. „félokos” telefonokat és az okostelefonokat, amelyek gombok nélkül, érintőképernyővel kezelhetők.
 
Mindkét telefontípus szállítható Zóna 1/21-re és Zóna 2/22-re is IP64-es kivitelben.
 
Félokos telefon
Kétféle kivitelben létezik, mindkettő Android operációs rendszerrel fut. Egyikük rendelkezik a hagyományos okostelefon funkciókkal, mint pl. applikációk letöltése a Play Store-n keresztül. 
 
A másik kivitele az ún. Classic kivitel, amelyen csak az alap funkciók találhatók meg (telefonálás, SMS, Bluetooth stb.), azonban a Play Store nincs rajta és applikációk letöltése sem lehetséges.
 
Mindkét készülék előlapi és hátlapi kamerával rendelkezik, ezen kívül olyan funkciókkal, mint pl. az NFC, Lone Worker Protection, 3G, WiFi stb.
 
Okostelefon
Gyakorlatilag a hagyományos okostelefon ATEX kivitelben. 
 
4,5”-os kijelző, teljesen érintőképernyős, Bluetooth, NFC, előlapi és hátlapi kamera, WiFi, 4G stb.
 
Rendszerek
Mindkét telefon esetében igaz, hogy integrálhatók komplett rendszerbe pl. életvédelem miatt vagy akár terepi adatgyűjtés miatt. 
 
Az adatgyűjtés esetén a telefonokra a vonalkód olvasó applikációt kell letölteni és ezt kell leprogramozni úgy, hogy egy központi szerverre beküldhetők legyenek az adatok gombnyomásra.
 
Adatgyűjtés lehet pl. szivattyúk esetében nyomásértékek, fordulatszám és szállítási teljesítmény értékek rendszerben történő rögzítése.
 
Az életvédelmi funkciók esetében a telefonra fel kell programozni a Lone Worker Protection funkciót, amely egy központi szerverre fog jelzést, riasztást küldeni a munkát végző kolléga GPS koordinátáival, így behatárolható a baleset helye.
 
Fentieken túl még számos más egyedi funkciót lehet a telefonokra ráprogramozni és az egészet rendszerbe (pl. SAP) integrálni.
 
Kérje ajánlatunkat, vegye fel velünk a kapcsolatot
 
Kovács Marianna
Monojet Kft.