E-mail:
Jelszó:Elfelejtette a jelszavát?


menü
termekekTermékek

Sűrített levegős hálózat tervezése, kivitelezése

2021. december. 08.

Sűrített levegős hálózat tervezése, kivitelezése

Kedves olvasó, cégünk foglalkozik sűrített léghálózat tervezésével és kivitelezésével, valamint technológiai vízhálózat kiépítésével is.

Ehhez kapcsolódóan szeretném Önöknek bemutatni legutóbbi ehhez a témához kapcsolódó projektünket.

Az idei év tavaszán kaptunk felkérést egyik borászattal foglalkozó ügyfelünktől, hogy a villányi telephelyükön történő fejlesztés során új gépeket szereznek be, mint présgép, palackozó gépsor és egyéb berendezés technológiai fejlesztés, amelyeket a szőlő feldolgozása során használnak.

Mivel ezek a berendezések a jelenlegi kis kompresszorukhoz képest nagyobb sűrített levegő felhasználással üzemelnek, ezért szükségük lenne egy új kompresszorra, puffer tartályra és hűtve szárítóra, a szükséges szűrőkre és egyéb kiegészítő alkatrészekre, mint pl.: biztonsági szelep, kondenzvíz leeresztő szelep időzítővel, manométer, olaj-víz szétválasztó egység.

Mivel több helyen szükségük lenne a sűrített levegőre ezért célszerű volt egy léghálózat kiépítése is.

Az igények egyeztetése után egy helyszíni bejárás leegyeztetését követően Villányban is meg tudtuk nézni, hogy miről lenne szó. Mivel már számos szükséges információ tudatában voltunk, így már egy komplett ajánlattal tudtunk menni ügyfelünkhöz a kompresszort és a kiegészítőket illetően. Így a hely adottságait és ügyfelünk igényeit figyelembe véve meg tudtuk határozni a kompresszorház kialakításának legoptimálisabb helyét.

Ezt követően végig mentünk a leendő üzemrészeken és a szükséges levegő felhasználási pontokon.

Maga az üzemrész nem volt nagy, viszont a levegőre szükségük volt a betakarítási időszakban külterületen is, ezért oda kértek leállásokat.

Ezen információk tudatában meg tudtuk ügyfelünknek küldeni a léghálózatra vonatkozó ajánlatunkat is, amelyet el is fogadtak és a szüret végeztével Október végén-November elején meg is tudtuk csinálni a kivitelezést.

Az alábbi fotók a munkálatok során készültek:

 

Amennyiben fejlesztésen, esetleg új üzem építésén vagy bővítésen gondolkodik, keressen minket bizalommal kompresszorok, puffertartályok, hűtveszárítók, sűrített léghálózatok telepítésével kapcsolatban.

 

Az alábbi linken tájékozódhat szolgáltatásainkról és olvashat munkáinkkal kapcsolatos beszámolóinkról.

https://monojet-ipartechnika.hu/hireink