E-mail:
Jelszó:Elfelejtette a jelszavát?


webshop

A kosár üres

ures kosar
 1. Főoldal
 2. Por-, víz- és ütésálló telefonok
 3. Pénztár
menü
termekekTermékek

2018. október. 23.

Por-, víz- és ütésálló telefonok

Por-, víz- és ütésálló telefonok
A Monojet Kft. az i.safe mobile GmbH ATEX (robbanásbiztos) por-, ütés- és vízálló telefonjait értékesíti Magyarországon.
 
 
 
Alapvetően kétféle készülék található a termékpalettában:
 • nyomógombos, ún. félokos telefon
 • okostelefon
 
A nyomógombos ún. „félokos telefon” kezelhető a rajta található nyomógombok segítségével vagy pedig az érintőképernyő segítségével is. Azonban ez a típus szállítható teljesen alap kivitelben is, amelyen nincs PlayStore, ezáltal nincsenek rajta applikációk, így csak egyszerűen hívás kezdeményezésre és fogadásra, illetve SMS küldésre és fogadásra alkalmazható.
 
A Zóna 1/21-es nyomógombos készülékek termékválasztékában ez a kétfajta telefon található meg:
 • IS320.1
 • IS320.1 CLASSIC (alap kivitel)
 
A Zóna 2/22-es nyomógombos készülékek termékválasztékában pedig még egy készülék található, amely a legkedvezőbb árkategóriát képviseli.
 • IS310.2
 • IS310.2 CLASSIC
 • Challenger 2.0
 
A Challanger a legkedvezőbb árú Zóna 2/22-es készülék, kifejezetten azon vevők számára, ahol fontos, hogy legyen ATEX-es készülék, de erre a legkevesebbet szeretnének áldozni, tehát nem szeretnének extra funkciókat, csak egy alap telefont, amely biztonságosan üzemeltethető ATEX környezetben.
 
A Zóna 1/21-es nyomógombos telefonok IP64-es védettséggel rendelkeznek, míg a Zóna 2/22-es készülékek közül az IS310.2 és Challenger IP54-es védettséggel.
 
 
A készülékek másik csoportja, az okostelefonok csoportja pedig ugyanúgy működik, mint a kereskedelmi forgalomban kapható okostelefonok, ugyanazokat a funkciókat képesek ellátni, ugyanazok az alkalmazások képesek futni rajtuk, azonban ezek IP64-es védettséggel és ATEX szerinti robbanásbiztonsági tanúsítvánnyal rendelkeznek.
 
Zóna 1/21 védettséggel az IS520.1 készülék szállítható, míg Zóna 2/22-ben bővebb választék közül a következő készülékek szállíthatók:
 • IS520.2 (IP64)
 • IS730.2 (IP54)
 • IS740.2 (IP54)
 
A telefonok integrálhatók már meglévő rendszerekbe akár adatgyűjtő terminálként (pl. NFC, vonalkód olvasás stb.) vagy akár életvédelmi rendszer részeként (red button application)
 
Összességében elmondható, hogy az i.safe mobile készülékek a versenytársakhoz képest könnyebb súllyal rendelkeznek, illetve további nagy előny a versenytársakkal összehasonlítva, hogy a nyomógombos kivitel is szállítható kamerával vagy nélküle is. 
 
Kovács Marianna
Monojet Kft.