menü
termekekTermékek

Forgó nagy lefúvató erejű levegőfúvókák

2023. május. 25.

Forgó nagy lefúvató erejű levegőfúvókák

A forgó levegőfúvókák (https://monojet-ipartechnika.hu/levegofuvoka) a forgási dinamikát használják fel, hogy egy erős impakt sugarat hozzanak létre. Ezen levegőfúvókák hatása elsődlegesen arra irányul, hogy kontakt mentes tisztítást alkalmazzunk alakos termékek esetén, mint pl. fröccsöntött műanyag alkatrészek, műanyagok, NYÁK lemezek, szűrő anyagok, vákuum formázott testek, CNC megmunkált darabok, CNC gépekből kikerülő, emulzióban fürdő termékek stb.

 

Kis méretű forgó levegőfúvókák

Ezek a fúvókák megteremtik a lehetőséget, hogy dinamikus impakt erővel elérjenek és tisztítsanak egyébként nehezen elérhető részeket is.

„Hurrikán” lökéshullám forgó levegőfúvóka

„Hurrikán” egy dinamikus forgó fúvóka, amely magas hatékonyságot és gyors tisztítást biztosít különböző felületek számára, köszönhetően a sűrített levegő által létrehozott lökéshullámoknak. A forgó mozgás automatikusan levegőt fúj a felületre különböző szórási irányokból. Bármely, a hornyokba, sarkokba ragadt szennyeződés ezáltal gyorsan eltávolítható.

 

 

A fúvóka kialakítása biztosítja a stabil forgást, függetlenül a beállított paraméterektől, mint bemenő nyomás, fúvóka erő stb. Ez más egyebek mellett hosszú élettartamot jelent a fúvóka számára. Két kimenő fúvóka van felszerelve a testre választható furatméretekkel, amely lehetővé teszi hogy az ideális lefúvató erőt és levegő felhasználást válasszuk ki minden alkalmazáshoz

A kimenő fúvókák szórásszöge szintén állítható egymástól függetlenül, külön-külön is. Ez a fúvóka felhasználhatóságát és alkalmazhatóságát nagyon rugalmassá teszi sok alkalmazás számára.

 

 

Forgó impakt levegő fúvóka, Pata Gun

A forgó fúvóka levegő hullámok segítségével impakt erőt generál. Amikor a sűrített levegő kiáramlik a fúvókán, a lágy PU fúvóka a belső forgó csővel együtt elkezd forogni. A sűrített levegő kijön a forgó csőből, amely impakt hullámot hoz létre egy erős, dinamikus hatás mellett. A Pata Gun vagy különálló egységként vagy manuális kézi pisztolyra szerelve is alkalmazható.

 

 

Forgó légkés

A VNP statikus légkés (https://monojet-ipartechnika.hu/legkesek) forgó kivitele, a VNP légkés fel van szerelve egy forgó rendszerre. Így a statikus légkés erős lefúvató erejét egy dinamikus forgó mozgással kombinálva jön létre a mégnagyobb impakt erő.

 

A MOS légkések hatékonyságáról korábban itt írtunk: https://monojet-ipartechnika.hu/aluminium-felniken-levo-lyukak-belso-tisztitasa

A levegő értékes és költséges erőforrás, szüntesse meg a szivárgásokat, takarítson meg költséget ésszerűen: https://monojet-ipartechnika.hu/rezsicsokkentesha-szivarog-a-levego