menü
termekekTermékek

Rezsicsökkentés a Monojet Kft.-vel! II.

2022. július. 25.

Rezsicsökkentés a Monojet Kft.-vel! II.

Rezsicsökkentés a Monojet Kft.-vel! II.

 

Nálunk továbbra is rezsicsökkentés van, hiszen cégünk termékeivel, szolgáltatásaival továbbra is hozzájárul cége rezsijének a csökkentéséhez.

Eddig is fontos volt, hogy az energiaárak ne szökjenek az égbe az üzemekben, ezek után azonban extrém fontossá fog válni. Mi ebben segítünk Önnek, hiszen nálunk továbbra is rezsicsökkentés van, azzal, hogy hozzásegítjük Önt üzemeltetési költségeinek, energia árainak csökkentéséhez, optimalizálásához.

 

Sűrített levegő szivárgásvizsgálat, szivárgások megszüntetése

Legyen szó bármilyen üzemről, gyárról, egészen biztosan van sűrített levegő hálózat az üzemben. Ennek a rendszernek része a kompresszor, a csövezés, a leállások, kiállások és persze a sűrített levegővel munkát végző egységek.

Biztosan Ön is tapasztalta már, hogy belépve bármilyen üzembe egészen biztosan valahol „szökik” a levegő, azaz szivárgás van jelen. Nem is egy ponton, hanem sok ponton.

Általában senki nem gondol bele, hogy mindez mennyibe kerül az adott üzemnek, gyárnak. Természetes, hogy van levegő, már-már természetes, hogy szivárog, azonban jó ha tudjuk, hogy ennek igen magas ára van, a levegő elállítási költsége ugyanis drága. Most pedig végképp az lesz!

Amennyiben érdekli, hogy mennyi levegő szivárog el feleslegesen az Ön gyárában, úgy mi megmérjük, kimutatjuk, számszerűsítjük, sőt Forintosítjuk, „Eurosítjuk”.

Cégünk vállalja ultrahangos szivárgásvizsgálat elvégzését, a szivárgási pontok megjelölését, detektálását, az elszivárgott levegő számszerűsítését és a kompresszor teljesítmény ismeretében és függvényében ennek pénzbeli kifejezését is.

A vizsgálathoz nem szükséges a teljes üzemleállás, de az adott gépnek, gépsornak állnia szükséges.

https://monojet-ipartechnika.hu/suritett-levego-szivargasvizsgalat_40

 

Igény esetén vállaljuk az elvégzett szivárgás vizsgálat után a szivárgás megszüntetését, elhárítását is, így megtakarítva Önnek nagyon sok pénzt!

https://monojet-ipartechnika.hu/pneumatikus-rendszer-felujitasa_36

https://monojet-ipartechnika.hu/pneumatikus-rendszerek-karbantartasa_37

https://monojet-ipartechnika.hu/leghalozat-kiepitese

 

Forduljon hozzánk bizalommal, kérje szakembereink segítségét, vegye igénybe szakértelmünket és tapasztalatunkat!

A Monojet Kft. 2008 óta számtalan sikeres projekt gazdája volt, tapasztalatunkat örömmel állítjuk az Ön szolgálatába!